Magazin

Pjevačica – Nakon Halida Bešlića, Suzane Mančić, Tijane Dapčević i Stoja skida kilograme uz najboljeg nutricionistu u regionu!

Napisao admin

Da se dobar glas daleko čuje potvrđuje i primjer najboljeg nutricioniste u regionu Kenana Mandre Giovannia.


Lista poznatih ličnosti koje su se privremeno ili trajno riješile viška kilograma zahvaljujući njegovoj pomoći je duga. Muzičke zvijezde poput Halida Bešlića, Nataše Bekvalac, Suzane Mančić, Ane Nikolić, Branke Sovrlić, Tijane Dapčević… Posljednja u nizu koja je odlučila da problem viška kilograma riješi uz savjete Kenana Mandre je folk pjevačica Stojanka Novaković – Stoja.

– Nikada nisam očekivao da ću napraviti ovakav uspjeh. Polako ali sigurno osvojio sam cijeli region tako da već sada imamo kancelarije na prostoru cijele bivše Jugoslavije, a dolaze nam ljudi iz svih krajeva svijeta. Pomoć kod nas traže pored brojnih estradnih imena i brojni biznismeni, advokati, bivši sportisti koji su se malo „zapustili“. Ima i političara koji su visoko rangirani, među njima čak i jedan ministar zdravstva. U posljednje vrijeme javljaju nam se i bogati šeici. Jedan iz Abu Dabija koji ima problem gojaznosti mi je nudio veliki honorar i da tamo živim nekoliko mjeseci, ali jednostavno imam previše posla do kraja godine na Balkanu tako da mu nisam mogao izaći ususret. On je čak po mene htio poslati i privatni avion – kaže Mandra.

 

cure.ba

Komentari

komentara