Magazin

(Ne)očekivano dali djetetu ime kao da je s naših prostora – Shakira i Pique postali presretni roditelji!

Napisao admin

Pique-ShakiraKolumbijska pop pjevačica Shakira (35) i njen dečko Gerard Pique (25) postali su roditelji malenog dječaka Milana. Shakira je bebu rodila u 21.36 sati u utorak u Španjolskoj a ime je, priznaje, odabrala prema slavenskoj mitologiji, javlja LA Times, prenose 24sata.


Shakira i Pique (Foto: starmedia)

“Presretni smo što možemo objaviti da se u Barceloni rodio Milan Pique Mebarak. Mali Milan postao je, kao i otac, član Barcelone po rođenju – napisala je Shakira na svojoj internetskoj stranici gdje je fanovima ujedno i objasnila zašto je za prvo dijete odabrala upravo to ime.

– Milan u slavenskoj mitologiji znači drag i milostiv, u rimskoj izdržljiv i željan, a na sanskrtu ujedinjen – pojasnila je slavna Kolumbijka. Uoči poroda Shakira je tvitom obožavatelje zamolila ”da je u svojim molitvama prate na njoj vrlo važan dan u životu”.

Sretni roditelji objavili su i da se majka i beba nakon poroda osjećaju izvrsno. Sretni su i fanovi koji su u prvi mah pomislili da je posrijedi možda još jedna šala slavnog para. Naime, Piqué je u prosincu na španjolski praznik Dia de los Inocentes, koji je inačica našeg prvog aprila, objavio da je Shakira rodila. Vijest su prenijeli svi svjetski mediji, a par je onda demantirao objavu.

Pjevačica i nogometaš javnost su zaintrigirali i prošlog tjedna. U suradnji sa UNICEF-om pozirali su polugoli fotografu Jaumeu Laiguanu. Shakira je nosila samo gornji dio bikinija i suknju pa je njezin trudnički trbuh došao do izražaja. Pique se slikao se bez majice.

doznajemo

Komentari

komentara