Ljubav i veze

sex za pamćenje – Znaci koji će vam pokazati da li je on najbolji ljubavnik ikada

Napisao admin

Par puta ste izašli i dopada vam se, ali i dalje niste sigurni da li želite da vezu podignete na sljedeći nivo. Sjajan seks sa nekom osobom se ne svodi samo na fizičke vještine jer to svakako vremenom izblijedi.


Sex (Foto: Cure.ba )

Seks za pamćenje je onaj u kome ste zadovoljni i zadovoljeni na pravi način. Mali znaci mogu vam pokazati da li je baš on vaš sljedeći najbolji ljubavnik ikada.

On je džentlmen – I u ljubavi, kao i u seksu, važno je da je on džentlmen. Ako vam pridržava vrata, pita kako ste proveli dan, pamti sitnice koje ste mu rekle, sigurno je da će i kada se svjetla ugase biti jednako pažljiv i uviđajan.

Zna kako da vas dodirne – Muškarci koji samo žele seks dodiruju ženu samo na način koji može dovesti do seksa. Veliki ljubavnici su oni koji umiju da uzbude maštu i dodirnu ženu senzualno i van spavaće sobe. Ako vam nježno dodirne ruku u restoranu, pridrži vas lagano za leđa dok šetate ili blago uhvati za ruku u parku, to je muškarac koji će znati kako da vas dodirne i u krevetu.

Nije sve samo o njemu – Nekim muškarcima je bitno samo ono što se njima događa. Oni znaju koji film žele da pogledaju, u koji kafić žele da sjednu, šta žele da večeraju. Muškarci koji žele vama da ugode u svakodnevnom viđanju, vjerujte žele da vam ugode i u seksu.

Ne žuri – Tipovi kojima je bitniji vaš izled nego ličnost sigurno da žele samo seks i brzo ga se zasite. Muškarac koji je stvarno zainteresovan za vas ima strpljenja da čeka da vas dobije, prenosi Zenablic. Ako kaže da želi da sačekate malo ili da ne želi da brza, siguran je znak da sa vama želi nešto ozbiljnije, kako u krevetu tako i van njega.

Čini da se osjećate prelijepo – Nezaboravan seks je onaj u kome ste opušteni, slobodni i nemate nikakvih nedoumica jer znate da vas partner poštuje. On vam uvijek dijeli komplimente i čim vas pogleda vi se osjećate pametno, seksi i atraktivno. Na taj način se stvara hemija koja prosto eksplodira u spavaćoj sobi.

cure.ba

Komentari

komentara