Ljubav i veze

ZAVELA RED: – Nikada nećete pogoditi šta je Stoja mužu STROGO ZABRANILA!

Napisao admin

Igor Jovanović pored pevačice ima punu slobodu, ali postoji jedna stvar koju nikako ne sme da uradi


Foto: arhiva

Igor pored Stoje ima potpunu slobu, ali je za “Blic Puls” otkrio da postoji jedna stvar koja mu je striktno zabranjena.

– Jednom davno kada smo se posvađali, tada smo se još uvek zabavljali, pokupio sam svoje stvari i otišao u svoj stan. Tada je ona bila slupala auto zbog mene, o čemu javnost već zna. Mi smo rešili nesuglasice i posle šest meseci ona me je nagovorala da prodam stan, jer mi, prema njenom mišljenju, stan ne treba pošto živimo kod nje. I dan-danas živim kod Stoje i ne smem da kupim svoju nekretninu. Nemam gde da pobegnem – kaže Igor kroz smeh.

Pevačica za svog supruga, koji nije samo ljubav njenog života, već i njen najbolji prijatelj, ima samo reči hvale.

– Svaki dan mi govori divne reči i deli mi razne komplimente, a to mi prija i daje mi snage i energije da izguram sve što nosi život. Ume da me iznenadi nekom ružom, parfemom, čak i na aerodromu kad me dočeka s nekog nastupa. Ono što jedan intelektualac može da uradi, malo ko može – priča Stoja.

S obzirom da pevačica mnogo radi, i da često ima nastupe u inostranstvu, ekipa iz “Blic Pulsa” je pitala da li je njen suprug ljubomoran kada su kilometrima udaljeni.

– Gde nema ljubomore, nema ni ljubavi. Naravno da postoji, ali u nekim normalnim granicama. Dugo smo zajedno, odrasli smo ljudi i sve rešavamo mirnim putem. Svi ti ispadi ljubomore se na kraju završe šalom. Nikad ne proverava s kim sam i gde sam. Čujemo se kada smo odvojeni, ali tada me pita kako sam, da li mi treba nešto, je l’ sve u redu i stvari tog tipa. Ne dešava se da me pita da li je neki frajer pored mene. Niti ja njega proveravam. Naši telefoni su naše lične stvari, ne diram ni ja njegov, a ni on moj – otkrila je folk zvezda.

 

 

 

 

telegraf.rs

Komentari

komentara