Ljubav i veze

Imate li ove osobine – Ove žene muškarci vode pred matičara!

Napisao admin

Koliko puta ste se zapitali koje su to žene koje muškarci žele da ožene i da žive sa njima do kraja života. Pronašli smo za vas koje su to žene koje će muškarci odvesti pred oltar.


Vjenčanje (Foto: cure.ba)

Žena koja je ugodno društvo – Niko ne voli osobe koje stalno nešto zanovijetaju i koje često mijenjaju svoje raspoloženje. Muškarcima je važno da žena sa kojom planiraju da provedu život budu dobro društvo njemu samom, ali isto tako da budu i njegovim prijateljima.

Muškarci ne vole „parazite“ – Žene koje su samostalne i ne ovise ni o kome muškarci vole. Tako muškarci ne vole žene koje se ne znaju brinuti same o sebi i koje nisu samostalne.

Muškarci vole žene koje su njegovane i dobro izgledaju – Atraktivan izgled je poželjan, iako muškarci ne zahtijevaju da njihova partnerica izgleda poput fotomodela. Žene koje ne mare za svoj izgled i koje ne vode računa o higijeni sigurno neće dobro proći kod muškaraca.

Muškarci vole žene koje se odijevaju dobro – To ne znači da žena mora da ima skupu garderobu, ali mora da ima odjeću za svaku prigodu. Žena koju muškarac želi da oženi mora da bude odjevena otmjeno, a ne previše izazovno.

Muškarcima treba žena koja će se svidjeti i njegovim prijateljima, ali i roditeljima – Muškarac želi da se njegova draga svidi i njegovim prijateljima, ali i roditeljima. Treba da bude prirodna komunikativna, talentovana pristojna, otvorena, iskrena i sposobna. On želi da bude ponosan na svoju odabranicu i da je pred svojim prijateljima i roditeljima predstavlja bez stida.

ljepota.ba

Komentari

komentara