Sastojci:
150 gr sira trapista ili gaude
150 gr šunke (za pizzu)
3 jaja
20 gr ribanog sira (parmezana)
1,5 dl kiselog vrhnja
1 žlica vegete
peršin, sol, papar
8 kriški kruha
1-2 dl mlijeka
Priprema:
1. Sir trapist izribajte na ribež, šunku izrežite na rezance.
2. Jaja umutite vilicom (nije potrebno tući mikserom) i u njih dodajte sir, šunku, sjeckani peršin, ribani sir, sol, papar, Vegetu i kiselo vrhnje.
3. Izmješajte u jednoliku, gustu, kašastu smjesu
4. Svaku krišku kruha kratko umočite u mlijeko i slažite u namašćen lim
5. Na svaku krišku kruha stavite dobru žlicu smjese i stavite zapeći u zagrijanu pećnicu na 180°C, dok se lijepo ne zapeče.
Posluživanje
Ako se posluži uz omiljenu salatu imate dobar ručak ili večeru.