Ljubav i veze

Savjeti kako ne ispasti loše u ženskim očima – Budi frajer, frajeru!

Napisao admin

Sasvim je moguće da spadaš u grupu muškaraca koji nisu pretjerano osjećajni, ne žude za svakodnevnom romantikom i najbolje se osjećaju u svojoj koži onda kada se namjeste situacije da se pokažeš kao pravi frajer. A svjestan si takođe i činjenice da upravo ova grupa muškaraca kod žena ne samo da ima najviše uspjeha nego ostavlja i lijepe uspomene. Frajerski postupci i lafovsko ponašanje često se stiču tokom vremena, ali svakako je da su i riječi jedno od glavnih aduta ove titule. Nikako prost i vulgaran, nikad napadan i uvijek smiren i dozvoljeno drzak, frajer mora biti umjetnik ne samo na djelu nego i na riječima, piše MuškiMagazin.com.


Muškarac (Foto: Cure.ba)

I ako misliš da si se zaljubio do neba i da ćeš sa njom ostati do kraja života i ako uopšte to ne misliš nego samo želiš da jedno vrijeme sa njom realizuješ svoje seksualne fantazije, rečenicu „Volim te“ treba da izbjegavaš. Nema potrebe da žuriš sa ovom izjavom jer te dvije male riječi zaista znaju da budu ubojite i izazovu mnoge komplikacije, a frajer to prosto ne radi i poštedjet će djevojku neprijatnosti i dvoumljenja „Stvarno?“ i „Šta je s njim?“.

Zatim, koliko god bio zaokupljen poslovnim kalkulacijama i proračunima, željan odmora i tišine, ako si frajer nikad ne smiješ djelovati nezainteresovano i reći joj „Svejedno mi je šta god da odlučiš“. Jednostavno to tako ne funkcioniše. Naravno da se ponekad osjećaš da bi ti život bio makar upola lakši kada ti ona ne bi postavljala bezbroj pitanja u vezi sa planovima za vikend, godišnji odmor i kupovini i sličnim stvarima ali ako ne želiš o sebi da stvoriš sliku dosadnog i umornog matorca moraš mozak uključivati i na njene frekvencije povremeno dajući joj prijedloge.

Zlatnu sredinu zabranjenih rečenica čini ona koja ti vjerovatno ni ne pada na pamet ali mi smo tu čisto da podsjetimo i ne komentarišemo. Ona glasi: „Ovo je skupo“. Samo ti napominjemo da ukoliko ovo izgovoriš dok gledaš račun u restoranu, kafiću, diskoteci i na sličnim mjestima, nemoj se iznenaditi ukoliko djevojku ne zatekneš pored sebe sljedećeg momenta. To je definitivno rečenica koja se izgovara samo i isključivo u sebi.

Kako smo ti već na početku napomenuli podrazumijeva se da nisi napadan i vulgaran pa prema tome rečenice tipa „Jesi li za seks?“ ne dolaze u obzir. Ako si dovoljno spretan da osvojiš djevojku i ako je ona za seks sa tobom, vjeruj nam da će ti sama dati do znanja i da to nikako ne treba da pitaš.

A kada dođe do seksa zapravo, do predigre i ako izgovoriš „Nemam kondom“ bez obzira na mjesto gde ste se zadesili, ti nemaš više ni jedno jedino opravdanje da ostaneš u kategoriji frajera. Jer kada malo bolje razmisliš i priznaš frajer je taj kome se dešavaju filmske situacije pa tako vrlo lako može doći do seksa i u liftu i u bioskopu i na vikendici i u njenom krevetu. Frajer je prije svega bezbjedan i siguran muškarac.

cure.ba

Komentari

komentara