Foto: arhiva
Morate se složiti kako i sama pomisao na konzumaciju ugljikohidrata u obliku slanih muffina stvara zazubice.
Sastojci:
150 g pure
40 g peršinova korijena
40 g mrkve
3 bjelanjka
pola vrećice praška za pecivo
1/3 čajne kašike krupne morske soli
Priprema:
1. Prema uputstvu koje se nalazi na pakiranju skuhajte puru
2. Peršinov korijen i mrkvu kuhajte dok u potpunosti ne omekšaju, a potom ih s 1/2 dcl vode štapnim mikserom izmiksajte u glatku smjesu
3. Sve sastojke koje recept uključuje, osim krupne morske soli, ručnim mikserom izmiksajte u kompaktnu smjesu
4. Smjesu rasporedite u kalupe za muffine te je potom posipajte s krupnom morskom soli
5. Pećnicu zagrijte na 180 °C i pecite muffine u trajanju od 25 min
depo.ba