Magazin

OTKRIVENA SEMIROVA PRIVATNA PREPISKA – Ma kakva žena, umirem za…

Napisao admin

Semir Džanković ušao je u rijaliti „Farma“, a svega nekoliko dana pred ulazak povjerio se prijatelju koliko je zaljubljen u Gabrijelu Pejčev i koliko pati zbog njene romanse sa Radetom Lazićem.


„Alo!“ je došao u posjed Semirove prepiske, koja demantuje njegove dosadašnje navode i dokazuje da je i dalje zaljubljen u Gabrijelu.

 

Naime, Semir je u rijaliti ušao kao oženjen čovjek i tvrdio je da nije prevario svoju ženu sa Gabrijelom Pejčev, već da je pjevačica tu priču izmislila kako bi privukla pažnju medija. Međutim, klupko je počelo da se odmotava, te je tokom igre istine priznao da je imao aferu s njom, ali je i dalje govorio da nikada ne bi ostavio svoju suprugu zbog nje i da ga Gabrijela ne zanima. Iako Semir uporno tvrdi da mu je njegova supruga sve na svijetu i da sa Gabrijelom nije imao ništa ozbiljno, njegove riječi upućene prijatelju dokazuju suprotno.

 

– Drhtim, majke mi, drhtim i plačem. Ni u jednom trenutku nije rekla da voli drugog, da neće ništa od njega. Majke mi, srce mi se kida, j**em joj sve. Plačem, majke mi, kao lud, pobjegao sam u drugu sobu. Poljubio je (komentar na scenu poljupca Gabrijele i Radeta) – samo su neke od Semirovih srceparajućih ispovijesti, a kada mu je osoba sa kojom se dopisivao rekla da ima ženu, Semir je odgovorio:

 

– Pa šta ako imam ženu, kao da je nemam, vjeruj – napisao je bez pardona Džanković i nastavio da priča o Gabrijeli.

 

„Ako laže koza, ne laže rog“, prikladna je izreka za ovu nemilu situaciju, jer njegova prepiska crno na bijelo potvrđuje da se Semir toliko zaljubio u Pejčevu, da je potpuno zanemario suprugu, koju u rijalitiju veliča, dok Gabrijelu naziva lažovom. Pokušali smo da kontaktiramo sa Semirovom suprugom Sanelom, ali se nije javljala.

Alo

Komentari

komentara