1 Svakoga dana jedite glavičasto povrće
U ovu grupu spadaju karfiol, brokoli, kelj i kupus, koji imaju moćne antikancerogene karakteristike, po rečima doktorke. To je zbog sadržaja glukozinolata, koji je – slomljen ili ižvakan –
2 Konzumirati bobice bogate antioksidantima
Borovnica, jagode, ribizle – sve su to antioksidansi. One, po rečima doktorke Fank, teraju ćelije raka na samoubistvo.
3 Dodajte kurkumu u jelo ili sok
Ovo je super sastojak i lako se konzumira.
4 Jedite grožđe
Odličan je antioksidant i dobro je za metabolizam.
5 Zavolite pečurke
Jako su dobre za preventivu, jer su pune vitamina. Ne postoji dokaz da su lek za rak ili ga mogu sprečiti, ali svakako su pune vitamina.
6 Dodajte više soje u ishrani
Godinama je pacijentima savetovano, i od strane doktorke Fank, da izbegavaju soju. No, ipak, od 2009. godine došlo se do novih podataka. i mleko i sir od soje su po mnogim lekarima korisni.
7 Koristite samo obične sapune
Smanjuju izloženost otrovima, za razliku od antibakterijskih.
8 Kupite organsko voće
Koliko god ste u prilici potrudite se da jedete organsku hranu.
9 Redovno čistite svoj dom
Spasićete sebe od mnoštva otrova.
10 Napunite kuću biljkama
Takođe, biljke odlično apsorbuju otrove, navodi doktorka Fank