Magazin

Svirepo ubistvo pjevačice – Pokucali smo na vrata kuće u kojoj se sumnja da živi ZORANOVA RADA IZ BEČA!

Napisao admin

Zorica Krsmanović, majka svirepo ubijene Jelene Marjanović, nalazi se kod kuće u Borči.


Ona i dalje s nevjericom i tugom odlazi na grob svoje kćerke i ne može da se pomiri sa činjenicom da je neko mogao na tako svirep način da prekrati život njenoj kćerki. Podsjetimo, za ubicom pjevačice Granda i dalje se intenzivno traga.

Porodice Krsmanović i Marjanović uskoro planiraju postavljanje spomenika. Zorica je u kontaktu sa Marjanovićima zbog male Jane, koja mnogo pati za mamom i stalno pita za nju.

Tragom priče da se Rada Matić doselila u Borču, ekipa Telegrafa željela je da sazna da li je majka Jelene Marjanović čula nešto o tome.

Podsjetimo, Rada je javnosti postala poznata kada je obelodanila SMS poruke eksplicitne sadržine koje je razmjenjivala sa Zoranom neposredno nakon što mu je ubijena žena.

– Ne znam ko je ta žena i niti gdje se doselila. Sve i da se dopisivala sa Zoranom, to je završeno. Mene interesuje šta sad ona hoće. Ovdje je niko nije vidio, rekli bi mi. Zoran mi je sâm, takođe, rekao da ne zna ništa o njenom dolasku ovdje. Ko zna da li je iz Beča uopšte i odakle se pojavila – zaključuje Zorica za Telegraf.

Ona dodaje i to da Rada, da ima neki interes u cijeloj priči, ne bi tako javno pričala o tome.

U Borči nismo propustili ni to da odemo u kuću za koju se sumnja da u njoj živi Rada, pojavila se gazdarica i sa osmijehom rekla da tu ne živi niko sem njih, kao i to da ne znaju da se Rada doselila negdje u komšiluk.

Ni ostale komšije ne znaju nista o misterioznoj Radi, koja prijeti Marjanovićima. Ispred njihove kuće nema automobila.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara