Magazin

NA POMOLU RJEŠENJE ZLOČINA – Ubicu traže među bližnjima!

Napisao admin

Dvadeset dana nakon svirepog ubistva pjevačice Jelene Marjanović u Borči, ubica još nije uhapšen. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da se steže obruč oko ubice i dodao da policija situaciju drži pod kontrolom. Inspektori su ovo naselje češljali i jučer, a u međuvremenu je ispitan gotovo svaki stanovnik Borče za koga se sumnjalo da je nešto znao ili vidio. Među njima su i Jelenin muž Zoran i članovi njegove porodice…


Zoran Marjanović – suprug

 

Na salušanju u policiji tvrdio je da je te subote, 2. aprila, oko 15 časova sa suprugom Jelenom Marjanović i petogodišnjom kćerkom Janom na nasipu u neselju Crvenka u Borči došao kako bi ona trčala. Nakon toga nije je više vidio, niti čuo. Umjesto policiju, pozvao je novinare i rekao da je njegova žena nestala.

 

– Četiri sata nisam htio da zovem policiju jer sam čekao zahtjev za otkup – tvrdio je Zoran. Od trenutka kada je Jelena nestala, on je pio velike doze lijekova za smirenje. U policiji je proveo 48 sati. Prvo poligrafsko ispitivanje je prošao, ali je bio sumnjiv poligrafisti. Lijekovi su ga učinili tihim i bez emocija. Za njegovo zadržavanje nije bilo dokaza.

 

Vladimir Marjanović – svekar

 

Jelenin svekar Vladimir je do prije nekoliko dana vodio glavnu riječ u porodici Marjanović. On je bio taj koji je do najsitnijih detalja pričao za medije sve o svom sinu, supruzi i snahi. Na saslušanju u policiji nije znao da kaže gdje je njegov sin bio u trenutku kada je Jelena nestala. Na poligrafskom testiranju je navodno pao na pitanjima u vezi sa povezanošću njegovog sina sa ubistvom. Nije bilo dokaza na osnovu kojih bi bio zadržan. On je tvrdio da njegov sin nije ubica i da bi ga se odrekao u tom slučaju.

 

Zorica Marjanović – svekrva

 

Zorica je saslušana u policiji, ali osim o porodičnim stvarima, ništa nije znala da kaže. Nije prisustvovala sahrani svoje snahe Jelene jer, kako tvrdi, „to loše utiče na njenu energiju“. Njen suprug Vladimir nije dozvolio novinarima da išta napišu u vezi s njom i zaprijetio je tužbama. 

 

– Moram vam reći da se u životu sve vraća. Ako bilo kako naškodite mojoj Zorici, vama će se to vratiti. Tako da pazite, na ovom svijetu ona je mnogo jaka – rekao je Vladimir kako bi zaštitio svoju suprugu. 

 

Zorica je najtajanstvenija osoba u ovoj porodici i mnogi sumnjaju da krije neke tajne koje bi mogle da dovedu do razrješenja ovog zločina.

 

Miloš Marjanović – Jelenin djever

 

Miloš je, takođe, navodno pao na poligrafu. Zna mnogo detalja o Jeleninom i Zoranovom odnosu. Međutim, u policiji je tvrdio da ne zna gdje je nestala Jelena i da je u cijelu priču uvučen onog trenutka kada su po Borči tražili Jelenu. Nije želio da priča sa novinarima.

 

Uroš Marjanović – Zoranov sin iz prvog braka

 

Salušan je u policiji, ali s obzirom na to da je maloljetan, nije poligrafski testiran. Njegov „zadatak“ ovih dana bio je da tjera novinare od kuće i prijeti. Oštar je bio i u policiji.

 

Vera – Jelenina kuma

 

Salušana je jer je pozvala policajce i obavijestila ih o nestanku Jelene Marjanović. Nije znala da odgovori na pitanje da li je neko prijetio Jeleni. Sumnja se da je znala sve o odnosu Jelene i Zorana jer je svakodnevno bila sa njima.

 

Sanja P. – prva Zoranova supruga

 

Sanja je poznavala Jelenu još dok je bila u braku sa Zoranom Marjanovićem. Na saslušanju u policiji bila je najpotresenija. Tvrdila je da Zoran nije ubica i da je bio pažljiv suprug dok je ljubav trajala.

alo

Komentari

komentara