Magazin

Tragedija – JELENINA KĆERKA NEUTJEŠNA: “Hoću moju mamu, zašto pričate da je ubijena!“

Napisao admin

Vijest da je pjevačica Jelena Marjanović Krsmanović (33) nađena mrtva najviše je potresla njenu petogodišnju kćerku Janu, koja je bila u dvorištu u momentu kada je saopšteno da je pronađeno tijelo nesrećne žene.


– Neeee… Moja mama nije mrtva… Zašto pričate da je ubijena, hoću da je vidim, molim vas, vodite me kod nje – odjekivao je glas majušne djevojčice Jane dok ju je rođaka držala u naručju i pokušavala da je utješi.

Djevojčica je svoju majku Jelenu posljednji put vidjela u subotu, kada je ostala da se igra sa ocem dok joj je majka trčala nasipom u Borči. Nestanak žene porodica nije mogla da sakrije od petogodišnje djevojčice.

– Jana zna sve o Jeleninom nestanku, ali i smrti. Igrala se sa ocem Zoranom kada joj je majka nestala. I sama je govorila da su joj mamu oteli ili da ju je ubio neki manijak. Nismo mogli da sakrijemo ni vijest da je pronađena mrtva. Ne možemo da je utješimo. Za Jelenu je bila mnogo vezana – priča rođaka Marjanovića. Prijatelji, kuma, svekar i svekrva su nakon dugog iščekivanja vijesti dočekali i onu najgoru. Nastao je muk, a onda plač. Kuknjava žena miješala se sa plačem Jelenine petogodišnje kćerkice. „Život nam je uništen“, govorili su najbliži.

Zorica Krsmanović, majka ubijene Jelene Marjanović, kaže da se posljednja čula sa kćerkom pred sam njen nestanak.

– Ona je stalno trčala, ja sam je zvala kada je bila na pola staze, oko 15.30. Rekla mi je da ide da istrči još jedan krug, pa ide svojima da im da da jedu i da će onda poslije doći do mene – kaže kroz suze plačući glasom Zorica.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara