Magazin

Popularno takmičenje – ĐE ĆE BOLJE, NE MORE BOLJE: Ti druže imaš SRCE OGROMNO i glas od MILION DOLARA

Napisao admin

Kristijan Tasevski (21) iz Skoplja za drugi krug odabrao je pesme “Ponos i laž”i “Lična Jovano”. Haris Kulović (21) iz Kakanja otpevao je numere “Snegovi beli opet veju” i “Noćas mi se s tobom spava”.


Žiri je uz njih pevao i svirao, a ovaj odlični duel doneo im je po šest glasova. “Rano je za tugu” bio je Kristijanov izbor pesme za baraž dok je Haris odlučio da otpeva “Ah, meraka”.

Žiri je jednoglasno u treći krug poslao Harisa Kulovića, ali je Saša Popović zamolio Kristijana da otpeva “Žal za Despina”. Ova interpretacija je zvučala mnogo bolje pa je Saša skrenuo pažnju da je za baraž najbolje pevati pesme na izvornom jeziku, piše “Balkandzije“.

Žiri je i u komentarima bio istog mišljenja da je bilo uživanje slušati ih. Kristijan je žiri oduševio prvom pesmom za koju je dobio sve pohvale, ipak njima je delovalo da mu je koncentracija popustila u drugoj pesmi, a naročito u baražu.

Haris Kulović čak je i Jelenu Karleušu oduševio sevdalinkom iako su mnogi očekivali da će joj biti dosadno. Jelena je objasnila da nije problem u pesmi već u emociji i u glasu takmičara, a Harisu je poručila: “Bravo momčino, srce ti je ogromno!”

 

cure.ba

Komentari

komentara