Magazin

Popularno takmičenje – JEDAN OD GLAVNIH FAVORITA IZBAČEN: Bosanac ispao zbog velike greške Granda?!

Napisao admin

Sinoć u Zvezdama Granda na OBN TV već na samom početku gledaoci su ostali šokirani jer je jedan od glavnih favorita izbačen , ali velikom greškom Grand produkcije – barem on tako tvrdi putem svog Facebook profila.


Naime, Semil Dedić se našao u duelu sa Stefanom Petrovićem. Izveo je prvu pjesmu “April u Beogradu” dok je njegova druga pjesma bila od Dženana Lončarevića “Ludujem”.

Sporni trenutak se desio u drugoj pjesmi kada su svi mogli primijetiti da se nešto čudno dešava u izvedbi ove pjesme. Semil se putem Facebooka oglasio i napisao da mu je puštena sasvim druga matrica,  odnodno skraćena verzija pjesme i sasvim drugačija u odnosu na onu koju mu je poslala Grand produkcija da vježba kući.

Na kraju žiri produkcije je odlučio da oba takmičara idu u baraž, iako je Semil dobio tri glasa žirija dok je Stefan dobio samo jedan, u baražu je dalje prošao Stefan, što je mnoge iznenadilo, prenosi e-turneja.

– “Večeras možete gledati moj posljednji nastup na “Zvezde Granda“. Nastupam prvi u prvom duelu sa mojim prijateljem Kosmajcem. Uz veliku tremu sam izveo dvije pjesme, obzirom da sam prvi nastupao u prvoj emisiji drugog kruga takmičenja koja je trebala biti emitovana prošle subote(16.01.2016.).

Matrica za drugu pjesmu nije bila niti dužinom niti intonacijom ista kao ona koju mi je prethodno produkcija poslala (produkcija nekoliko dana prije snimanja emisije pošalje matrice isječene, snižene ili povišene uz koje ce kandidati vježbati i u konačnosti izaći pred žiri). U baražu sam pjevao istu pjesmu ali uz treću matricu. Bez obzira na sve ovo, nadam se da ćete i u budućnosti pratiti moj rad!“, oglasio se Semil.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara