Magazin

Popularna pjevačica – Cecin dečko otkrio INTIMNE DETALJE: Šta li će reći Ceca kada ovo vidi!

Napisao admin

Maneken Aleksandar Jovović posljednjih nekoliko dana u centru je medijske pažnje nakon što je razotkrivena njegova ljubavna romansa sa folk pjevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović. Aleksandar je prije izvijesnog vremena otkrio neke intimne detalje o sebi za magazin “Cosmopolitan“, te je između ostalog otkrio i zbog čega bi ostavio svoju djevojku.


1. Nezainteresovana je
Ako često na njenom licu uočavam grimasu koju bih i sam napravio kada bih ispred sebe imao zbirku riješenih zadataka iz kvantne fizike, na primjer.

2. Sebična je
Ne pristaje čak ni na kompromis kada je daljinski upravljač u pitanju. Utakmica se gleda tek kada je serija gotova, dakle negdje od 75. minuta.

3. Sumnja
Misli da je varam? Bolje da odem dok je vrijeme, dok joj se ne javi želja za osvetom.

4. Nagle promjene raspoloženja
Da li volite kada vam lijep i sunčan dan prekinu oblaci i kiša? … Znam. Ni ja.

5. Postaje dosadna, mnogo zvoca
Poprima sindrom mame, počinje da prebacuje za svaku sitnicu,  zove nebrojano puta dnevno, brine… Sve je to lijepo ali gubi ono avanturističko u sebi.

6. Drugarica utiče na nju
Ponekad pomislim da sam u vezi sa pet osoba. Svojom djevojkom i njene četiri drugarice. Obično se ne volimo baš, mislim na drugarice naravno. Nerijetko me podsjete na čopor gladnih hijena koje žele da rastrgnu svoj plijen.

7. Više ne mogu da je nasmijem
Smisao za humor kojim sam je osvojio pada u vodu, gleda me blijedo kao u praznu bombonjeru.

8. Nije kao na početku veze
Emocije su splasle, osjećanja utihnula, došlo je do zamora materijala, izgubila se zaljubljenost… izgubio se i ja, zbrisao, nestao… glavom bez obzira.

9. Više ne vodi toliko računa o sebi
Ako krene logikom: „Imam dečka, sad više ne moram da budem lijepa, njegovana i da se sređujem“, vjerujem da će vrlo brzo da se podsjeti kako se to radi.

10. Nema strasti u odnosu
Se*s je postao rutina, izgubio se žar, želja…

 

 

 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara