Magazin

ŠABAN ŠAULIĆ IZVIŽDAN – Svi su se bunili zbog onoga što je uradio u Zvezdama Granda!

Napisao admin

Sinoćnju emisiju takmičenja „Zvezde Granda“ na OBN TV, u kojoj se predstavila druga grupa djevojaka, obilježila je osmogodišnja Milica Stanišić sa Pala!


Šaban Šaulić (Foto: Arhiva)

Djevojčica koja je pjevala pjesmu „Moja zakletvo“ Zorice Brunclik osvojila je publiku i veći dio žirija, ali ju je strogi Šaban Šaulić sasjekao u korijenu:

– Nečisto je pjevala. Ne mogu protiv sebe, čujem da je nečisto, pa neko mutiranje… Neka mi Bog oprosti. Publika je komentar ovog „strašnog“ sudije ispratila glasnim negodovanjem i povicima „Ua!“.

Nakon što je stručni žiri odlučio da mlađanu Milicu pusti u baraž i kada se video-zid podigao, svi su joj aplaudirali. Lukas, koji, uz Šaulića, takođe nije bio oduševljen njenom izvedbom, podigao se sa svog mjesta, izašao na scenu i izljubio mladu takmičarku, pokazujući tim gestom da žali što joj nije poklonio svoj glas. Brunclikova je sve vrijeme bila pretjerano sentimentalna prema takmičarki, koja ju je opčinila njenom pjesmom.

– Kad je izašla na scenu i počela da pjeva, po reakciji publike na nju mislila sam da je riba do bola… Ali kad sam čula kako pjeva, shvatila sam da je veoma mlada. Neke dionice je otpjevala čak i bolje od mene – duvala je Zoka maloj Milici vjetar u leđa.

kurir

Komentari

komentara