Magazin

Ispovijest Marije Šerifović – Zbog raskida sa djevojkom htjela sam da umrem!

Napisao admin

Karmen nije smjela ostaviti muža i dijete. Poslije nje sam postala emotivni invalid. Ipak, ubrzo sam upoznala žensku osobu s kojom sam dvije godine.


Marija Šerifović (Foto: Arhiva)

Pjevačica je u svom dokumentarcu opisala težak period kroz koji je prolazila nakon raskida s izvjesnom Karmen, koja je bila udata i koju je upoznala 2008. godine u Crnoj Gori. Njih dvije su u vezi bile skoro tri godine. Iako su se mnogo voljele, Marija nije željela da zbog nje njena ljubavnica izgubi porodicu.
Zbog raskida sa djevojkom htjela sam da umrem!

Želim da rodim sina Luku

Pjevačica je odlučila da nakon knjige i objavljivanja novog albuma, za koji kaže da će biti najbolji do sada, rodi sina Luku. Kada budem završila promovisanje projekta “Ispovest“, zasnovat ću porodicu. Želim da budem stabilna i slobodna što se tiče vremena, da mogu u potpunosti da se posvetim detetu. Otići ću u banku sperme i izabrati dobrog oca, ako je moguće nekog Španca, intelektualca sa sklonošću za muzku – rekla je Marija.

Porodica je svetinja – Znale smo satima da vodimo ljubav u hotelskoj sobi. Nekad nismo izlazile po cijeli dan, samo bi jedna od nas skoknula po hranu i piće… Rekla mi je da me voli, ali ja sam odlučila da raskinemo.

Nije smjela da ostavi muža i maloletno dete, a  ako bi nastavila da se viđa sa mnom, to bi sigurno i uradila. Bilo mi je krivo, ali sam se složila s Karmen. Nisam želela da rasturam porodicu jer je ona svetinja. Tada nisam razmišljala o posljedicama, ali nikada više nisam i neću da budem u vezi s osobom koja je u braku. Ne želim da učestvujem u još jednom ljubavnom trouglu – napisala je, između ostalog, Marija.

Poslije raskida s Karmen postala sam emotivni invalid. Bila sam nesposobna da budem u bilo kojoj vezi, prazna, istrošena, izduvana kao balon. Dva ili tri mjeseca zaista nisam bila sposobna da se viđam s ljudima.

Uživa u novoj ljubavi

Nije ni slutila da će naići osoba s kojom će preboljeti staru ljubav.

Nisam mogla da verujem da ću se ubrzo upoznati s jednom devojkom za koju mislim da je drugačija od svega što sam iskusila u svom dosadašnjem ljubavnom životu. Zaljubila sam se kao nikada do sada, nekako normalno, bez trzavica i ludila, bez prekomerne strasti i posesivnosti, ali neću o tome da govorim. Plašim se da ne ureknem… Prošle su skoro dve godine, a mi se nikad, čak ni oko najmanje sitnice, nismo posvađale.

Ljubav s misicom

O Marijinom odnosu sa ženama u medijima se uvek spekulisalo. Prije tri godine pisalo se o njenom raskidu s bivšom misicom Hrvatske Renatom Lončarević nakon navodne dvogodišnje veze. Njoj je kako se pisalo, Marija posvetila pjesmu “Kad ljubiš anđela“. Šerifovićeva je ovu ljubav objelodanila u Areni 2010. godine riječima:

Zahvaljujem se svom anđelu za 22 mjeseca ljubavi – kazala je Marija na svom koncertu.

senzacija.ba

Komentari

komentara