Magazin

Ne spava noćima – Rada Manojlović konačno ispričala šta joj leži na duši!

Napisao admin

Pošto noćima ne spava zbog medijskih spekulacija o njenoj i Milanovoj vezi, Rada se obratila svima u "Ekskluzivu".


Rada Manojlović (foto: cure.ba)

Ni poslije dvije nedjelje strasti se ne stišavaju i raskid pjevačkog para Milana Stankovića i Radmile Manojlović glavna je čaršijska tema. Pjevačici sve to teško pada ali nije željela da se oglašava u medijima i pravda za svoje postupke jer, kako je rekla, ne pravda se ni tati. Međutim, na nagovor svoje dobre prijateljice i koleginice Dragane Mirković Rada je odlučila da progovori i to samo za “Ekskluziv”.

“Nisam željela da se pravdam, ali Dragana mi je rekla “moraš da staneš u svoju odbranu, ne vrijedi”. Možda ću ja za koju godinu moći da ne mislim o tome, možda me to neće pogađati, šta god novinari pisali, ali sada ne mogu, stvarno mi to smeta, osjećam se loše i noćima ne spavam. Jedina istina od svega što se pisalo je da smo Milan i ja Raskinuli petogodišnju vezu – objasnila je trenutno najzaposlenija domaća pjevačica.

Ona je dodala kako nije bilo nikakvih teških riječi, prevare niti bilo čega.

“Momir Gajić se našao sa mnom u društvu jer sam ja njegovim prijateljima pjevala na svadbi, poslije čega sam nastavila da se družim sa njima. Jedne večeri i on je bio prisutan, upoznali smo se, družili i tako je nastala famozna slika. Kada bih ja sad svaku sliku objašnjavala, ne znam gdje bi to otišlo – bila je iznenađena Rada tolikim neistinama koje su proteklih dana punile novinske stupce i medijski prostor.

smedia

Komentari

komentara