Ljubav i veze

Kako se koji zodijački znak snalazi u ljubavnim trouglovima – Koji znak je opasan za vašu vezu?

Napisao admin

Kako se koji zodijački znak snalazi u ljubavnim trouglovima: Bikovi odlični poznavoci zakulisnih ljubavnih igrica, Vage veliki zavodnici i šarmeri, Vodolije samouvjereno ulaze u novu vezu.


par (foto:cure.ba)

Proljeće je vrijeme ljubavi mada za zaljubljene nema pravila…ljubav se desi onda kada se najmanje nadamo. Postoji dosta razloga koji mogu dovesti do kraha veze ili braka, a jedan od najčešćih je ljubavni trougao u kojem „neko, neko sasvim treći“ preuzima ulogu nemilosrdnog razarača ljubavi između dvije osobe. Kako se koji zodijački znak snalazi u ljubavnim trouglovima, ponekad prilično opasnim za opstanak emotivnih veza i od koga vašoj vezi prijeti najveća opasnost?

OVAN – Obožavate izazove pa ste na sve spremni kako biste došli do onoga što želite. Neumorno ćete osvajati osobu na koju ste bacili oko, goreći od nestrpljenja i bez ikakve griže savjesti što ste se našli u ulozi beskrupuloznog brakolomca. Ako vi doživite bračni brodolom, partner će vam nedostajati jer ga još uvijek volite, povrijeđeni ste, preosjetljivi i bijesni, ali ipak se trudite da sačuvate svoj ponos.

BIK – Odličan ste poznavalac zakulisnih ljubavnih igrica. Na vama svojstven, strastven i šarmantan način, prvo osvajate odabranu „žrtvu“, a zatim je „nemilosrdno“ ostavljate… A njoj, poslije toga ne preostaje ništa drugo nego da u slijepom očajanju raskine bračne spone i pokuca samouvjerenom Biku na vrata. Ukoliko ste vi „oštećena“ strana, razočarani, patite uz muziku i koju čašicu više, naročito ako ste muškarac. 

BLIZANCI – Vaše ljubavno oružje su vaš šarm, komunikativnost i šaputanje na uvo. Nikada se, međutim, ne pitate da li ste prilikom vaših osvajačkih pohoda nekoga možda povrijedili ili nešto uništili. Osobu koja vas zainteresuje obično ne jurite dugo, prvenstveno zato što ni vaše interesovanje za nju ne traje predugo. U većini slučajeva, imate više od jednog braka, šta da se radi, život ide dalje. 

RAK – Može li vas iko tako osjetljivog i sentimentalnog zamisliti u ulozi beskrupuloznog rasturača tuđih brakova? Naravno da može, pogotovo ako ste žena. Vješto i lukavo pletete svoju mrežu oko potencijalnog plijena i samo je pitanje vremena kada će on upasti u vašu slatku zamku. A poslije mu više nema povratka na staro, ostaviće sve i krenuti u novi život s vama kakav god on bio. Ako ste vi ugroženi, sujeta vam je toliko povrijeđena da reagujete naglo, u suzama i zauvijek raskidate vezu ili brak. 

LAV – Vaše zavodničko samopouzdanje može se uporediti sa ogromnim prostranstvima kosmosa. Kada vam se dopadne neka zauzeta osoba, ništa nećete raditi preko noći, ni na silu. Strpljivo i dostojanstveno, čekaćete svojih pet minuta, naročito ako ste muškarac. Jer. koja dama bi mogla da odoli kraljevskim buketima ruža, poklonima, bombonjerama i srcu koje strpljivo kuca čekajući čas kada će postati njegova. Kada ste vi ona strana koja pati, činite to u tišini i nikoga ne želite da vidite, barem neko vrijeme… 

DJEVICA – Iako možda ne djelujete tako na prvi pogled, nisu vam strani ni flert ni avantura, naročito na poslu. Ukoliko vam se dopadne osoba koja ima obaveze prema drugom partneru i porodici, pitate se gdje ste pogriješili i zašto je baš vama tako nešto moralo da se desi. U takvim situacijama nedostaje vam upravo ono bez čega ne možete a to je kontrola. Ako neko ugrozi vašu vezu. borite se svim snagama svoje racionalne i praktične prirode. 

VAGA – U ime ljubavi spremni ste na sve pa i na brakolomstvo. Pravi ste mađioničar kada je u pitanju zavođenje i šarmiranje. Radite to s lakoćom ne razmišljajući ni jednog trenutka o tome šta će biti kada postignete svoj sentimentalni cilj. Šunjate se po tuđoj intimi narušavajući temelje i najstabilnije veze ili braka. A onima koji vas osuđuju, poručujete da ne možete da živite bez onoga koga volite. Ako vas neko napušta zbog druge osobe, glumite da niste pogođeni a u svoja četiri zida ne prestajete da plačete i patite…

ŠKORPIJA – Vašoj harizmatičnosti i privlačnosti teško je odoljeti. Svjesni svog nepobjedivog ljubavnog oružja, pogleda i dodira, odlično se snalazite u ulozi ljubavnika ili ljubavnice. Osobi za kojom žudite, pružate sve ono što niste dobili u vezi ili braku. Svog dojučerašnjeg ljubavnika, polako i takoreći neosjetno pretvarate u dugogodišnjeg bračnog partnera. Onome ko vas prevari, nema oproštaja. Okrećete novi list i zakopavate prošlost. 

STRIJELAC – Savjest vas neće previše mučiti ukoliko vam se desi da kao treći ušetate u nečiji ljubavni lavirint. Vaša društvenost, optimizam i duhovitost u većini slučajeva očaraće osobu koju poželite da imate pored sebe. Svjesni svojih kvaliteta, drugoj strani ćete kao vruć krompir prepustiti da sama donese sudbonosnu odluku. A treća strana? Kolo sreće se okreće, ništ nije vječito pa ni ljubav, a sutra je novi dan… Ukoliko ste vi povrijeđeni, ponosno napuštate bračni brod. 

JARAC – Iako vas uglavnom ne privlače osobe koje su već zauzete u dugogodišnjim vezama ili čak brakovima, kada do takve situacije ipak dođe, prvo ćete dobiti želju da pobjegnete negdje daleko….kao da će to riješiti sve vaše probleme. Ipak, ostaje želja, strepnja, uzbuđenje pri pomisli na onoga za kim vam je srce brže zakucalo… Ukoliko partner vas želi da napusti zbog nekog trećeg, nikada vam neće biti jasno gdje ste to pogriješili… 

VODOLIJA – Opasnost vas privlači i bez ikakvih predrasuda, samouvjereno ulazite u novu ljubavnu vezu, makar to bilo i sa nekim koga kod kuće čeka dugogodišnji partner. Kao ljubitelju slobodnih veza, neće vam biti problem da prihvatite i povremena viđanja sa osobom koja vam se dopada i na pamet vam neće padati rasturanje ničijeg braka…A, upravo to može biti pravi mamac za onog ko se nameračio na vas. 

RIBE – LjUbav kao iz filmova i romana, velika ljubav kojoj nema kraja… ima li šta ljepše od toga, čak i ako je dio te ljubavne priče neka treća osoba? Takve situacije ipak izbjegavate, upravo zato što pomišljate kako biste se vi osjećali u ulozi onoga ko je prevaren… Međutim, pošto nikome na čelu ne piše da je zauzet, kada se ljubav desi, za kajanje i preispitivanje je obično je već kasno. Ako vas partner napusti zbog druge osobe, dugo patite i teško se oporavljate od ljubavnog brodoloma.

Novosti

Komentari

komentara