Kuća i hrana

Izvrsno ! – VRHUNSKI TRIK: Stavite samo malo OVOG začina u kajganu i biće 100 odsto UKUSNIJA!

Napisao admin

Uvijek ćete praviti na ovaj način.


Foto: arhiva

Kada je spremanje kajgane u pitanju, mnogi misle da je dovoljno samo umutiti i ispeći jaje. Međutim, postoji mali trik uz koji će vam jelo biti mnogo ukusnije. 

Origano je začin koji ide u skoro svako jelo, ali jajima daje zaista poseban šmek. 

 

origano

Foto: Profimedia

 

Postupak je sledeći:

Iseckajte pola glavice crnog luka i propržite na ulju. Nemojte štedeti na ulju jer će vam se tako jaje bolje ispeći. Umutite i posolite jaja i stavite u tiganj, a možete iseckati i neku šunkicu ili slaninicu. Dodajte dva prstohvata origana, a možete da ubacite i malo kima.

Sve dobro umutite i ispecite, a kada se zgotovi, izvadite na tanjir na koji ste prethodno stavili ubrus, kako biste iscedili višak ulja. 

Jaja možete poslužiti uz čeri paradajz i malo peršuna.

srbijadanas.com

Komentari

komentara