slot online 2023

Tajni jelovnik – Režim ishrane s kojim je Angelina Jolie krčila put prema svjetskoj slavi

Napisao admin

O tjelesnoj težini Angeline Jolie proteklih mjeseci raspisali su se brojni svjetski listovi, uglavnom u kontekstu toga da je holivudska diva možda i premršava s tek 40-tak i nešto kilograma.


Angelina Jolie (Foto: Cure.ba)

Ipak, mnogima je gotovo potpuno nepoznat režim ishrane kojeg je Jolie primjenjivala u vrijeme dok je krčila put prema svjetskoj slavi i kada je, kako mnogi misle, zapravo izgledala i najbolje. Hrana se jede u tačno određenom vremenskom periodu, a jelovnike možete kombinirati.

1. JELOVNIK

07.00 h – kornfleksa 60 g, 60 g nastrugane jabuke, 200 ml nemasog mlijeka

10.00 h – 70 g tosta, 40 g nemasnog sira, 70 g paradajza

13.00 h – 150 g neke morske ribe barene ili pečene, 200 g paste sa padadajz sosom, grejpfrut

16.00 h – 1 mala zemička sa nemasnim topljenim sirom i 1 čajna kašičica meda

19.00 h – 150 g bijelog mesa, 200 g mladog krompira, velika porcija zelene salate, 125 g salate od svježeg voća

2. JELOVNIK

07.00 h – 125 g kaše od ovsa i 200 ml nemasnog mlijeka

10.00 h – 25 g integralnog hljeba i 75 g sardela, 75 g grožđa

13.00 h – 75 g piletine, 75 g pečenog krompira, 175 g brokula na pari, 75 g mandarina

16.00 h – 3 krekera i 115 g mehkog sira

19.00 h – 125 g pasulja, 200 g krompira, miješana salata od pečurki i povrća

3. JELOVNIK

07.00 h – 50 grama pšeničnih klica, 200 ml nemasnog mlijeka

10.00 h – pire od jedne banane i 60 g jagoda, 1 palačinka i jedno jaje

13.00 h – 150 g lososa, 50 g graška i 1 keks

16.00 h – kornfleks od 30 g, 150 ml soka od narandže

19.00 h – 130 g bijelog mesa sa limunovim sokom i paradajzom, 100 g pečenog krompira, 200 g pudinga od riže, 60 g svježih ribizli

4. JELOVNIK

07.00 h – koktel od voća (80 g banana, 60 g malina), 350 g nemasnog mlijeka

10.00 h – 125 g pasulja, 50 g integralnog hljeba i jedna jabuka

13.00 h – 125 g piletine, 50 g riže sa začinima, miješana salata

16.00 h – 2 keksa od integralnog brašna, 25 g sira, 1 kruška

19.00 h – 75 g teletine, 2 paradajza, 125 g karfiola, 200 g pudinga od riže, 1 kašičica meda

5. JELOVNIK

07.00 h – 50 g ovsenih pahuljica sa 200 g nemasnog mlijeka

10.00 h – omlet od dva jaja i 50 g sira, 1 paradajz na roštilju, 25 g tosta od integralnog brašna

13.00 h – 125 g pastrmke kuhane na pari i 75 g špageta sa sosom i zelenom salatom, pečena jabuka sa 25 g grožđica

16.00 h – 30 g kornfleksa, jedna banana

19.00 h – 125 g barene šunke sa 50 g sosa od peršuna, 25 g graška, 25 g slatkog kukuruza šećerca, 25 g mrkve, 50 g mladog krompira, 2 breskve sa malo nemasnog šlaga

doznajemo

Komentari

komentara