Magazin

DARA NAPALA ALEKSANDRU: Ali kad je OVA pjevačica ustala, svi su zaćutali

Napisao H. H.

Jedanaesta takmičarka koja je izašla na veliku scenu Pinkovih zvezda u studiju u Šimanovcima bila je Jasna Nedeljković (32) iz Smedereva, koja se predstavila pesmom Ane Bekute “Ja nisam rođena da živim sama”.

Njom je uspela da podigne stolice na kojima su sedele Dragana Mirković i Aleksandra Radović, ali tek pred kraj pesme, dok se u poslednjem trenutku podigla i Zorica Brunclik, koja je želela da da takmičarki šansu da otpeva i drugu pesmu.

Pošto je Dara Bubamara podigla stolicu jer se zbunila misleći da je kraj, pa spustila kad je shvatila da nije, Milan Kalinić ju je zamolio da mu da “tablete koje pije”, što pevačicu ovog puta nije nasmejalo.

“Iskreno rečeno, čak nisam ni raspoložena da čujem drugu pesmu, ali moje raspoloženje je nebitno, važno je da ona dobije drugu šansu. Pročitala sam ovde koliko dugo već pevaš, ali ne znam zašto si se odlučila za ovu pesmu, jer mislim da ti uopšte ne leži”, rekla je Zorica.

Milanu je bilo čudno što su Jasni uzori Aleksandra Radović i Nina Badrić, a što je otpevala narodnu pesmu.

“Ja sam smatarala da je ona zaslužila bar moju stolicu”, rekla je Dragana, na šta je Milan prokomentarisao da svako svako zaslužuje njenu stolicu, ali je to nije navelo da se raspravlja.

“Nema veze, ja pristajem i na sarkazam, ali ću ja podići moju stolicu. Kao što sam već rekla, neko ko prođe audiciju zaslužuje bar jednu stolicu i toliko možemo da ispoštujemo”, rekla je Dragana.

Druga pesma koju je pevala bila je “Dođi da mi ruke greješ” Zlate Petrović, ali je Aleksandra tokom nje odlučila da spusti svoju stolicu.

“Čak mi smeta što pojedine moje kolege daju glas njoj, a ne daju glas prethodnom takmičaru, samo zato što je ona rekla da joj je uzor Aleksandra Radović. Samo želim da budete malo iskreniji”, rekla je Dara i nastavila da kritikuje stav koleginice.

Tada se u raspravu uključila Zorica. “Daro, nemoj ti da deliš packe, molim te. Moja i Draganina stolica su ostale podignute da ispoštujem nju. Ona nije pevač vrhunski, ali ja osećam da ti praviš šou vrhunski. Iz poštovanja prema tvojih 15 godina se nisam spustila”, obrazložila je Zorica.

Šaban smatra da je Jasna trebalo da izabere nešto bolje za takmičenje, a misli i da ona zna da peva, dok ju je Aleksnadra posavetovala šta treba da ispravi, a Dragana se složila sa kolegama da njeno pevanje nije bilo za prolaz.

Dragana je ipak na kraju morala da zamoli Milana da je ne proziva zbog toga što podiže stolicu, na šta je on nastavio po starom.

“Dobro, meni je žao što se ja nisam prijavio, jer bih sigurno imao jednu stolicu”, konstatovao je on, sa čim se složila i sama pevačica.

Nažalost, Jasna sa samo dva glasa nije dobila šansu da se bori u baražu, pa je direktno ispala iz takmičenja.

Komentari

komentara