Magazin

Šok – DUNJA POPOVIĆ NAPUSTILA ZVEZDE GRANDA: Marija Šerifović je vrijeđala, rekla joj…

Napisao admin

Peti krug takmičenja u Zvezdama Granda Dunji Popović ostaće upamćen po uvredama koje je Marija Šerifović uputila njoj i Dragici Zlatić sa kojom je nastupila na velikoj sceni.


Na jučerašnjem snimanju emisije njih dvije su izvele po dvije pesme, a Jelena je rekla Mariji Šerifović: “Marija, hajde sada ponovi ono što si rekla dok su pjevale! Rekla si da nisu ni za ku*ac”.

To je Mariju totalno izbacilo iz kolosijeka kao i dvije takmičarke koje su nijemo stajale i bez komentara slušale Marijine uvrede koje su uslijedile:

“Jeste, rekla sam da nisu ni za ku*ac! Šta vi mene je*ete ovdje“, siktala je Marija.

Dok je Dragica Zlatić lila suze i trpjela, Dunja Popović je demonstrativno napustila studio i sa svojim prijateljima koji je podržavaju otišla kući, zbog čega je direktno diskvalifikovana iz daljeg takmičenja!

Dragica Zlatić je prošla u sljedeći krug, a direktor Saša Popović rekao je da takmičari moraju da budu spremni na sve komentare žirija pa i na one koji nisu baš tako lijepi.

Mi smo pozvali Dunju, ali ona nije željela da komentariše situaciju zbog koje je ispala iz daljeg takmičenja, već nam je kratko rekla:

“Nemam šta da pričam o tome, još sam u šoku“.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara