Magazin

POTPUNO UNAKAŽENA – Užas šta je ubica sve uradio pjevačici Granda!

Napisao admin

Pjevačica Jelena Marjanović ubijena je serijom brutalnih udaraca u glavu, pokazala je istraga, a patolozi koji rade na slučaju kažu da ne pamte ovako surov zločin. Skoro od samog početka istrage i prije svjedočenja na poligrafu, inspektorima su bili sumnjivi iskazi članova porodice Marjanović. Prema nalazima obdukcije, ubica je neko ko je Jelenu Marjanović dobro poznavao.


Jelenina glava je bukvalno unakažena. Toliko je puta udarena, da je, bez pretjerivanja, imala rupe na lobanji. Neki od najiskusnijih patologa koji su radili na ovom slučaju bili su zgroženi, kažu da se u karijeri nisu susreli sa tako unakaženom lobanjom. Time smo utvrdili da je ubica neko iz njenog najbližeg okruženja, jer samo neko blizak može da ubije sa toliko mržnje. Veoma smo blizu trenutka kada ćemo dokazati i ko je to – rekao je izvor iz istrage za Informer.

 

Podsjetimo, inspektori i forenzičari su ispumpavali nasip u Crvenki kod Borče, a zatim su otišli do porodične kuće Marjanovića i vršili detaljan pretres. Sa sobom su odnijeli nekoliko kesa u kojima je bilo odjeće, obuće i alata.

telegraf.rs

Komentari

komentara