Magazin

Zvezde Granda – Plave kose i sjajnog stasa zapalila scenu Zvezda Granda: A tek kada je pustila i glas…

Napisao admin

Koliko je članovima žirija Zvezda Granda na OBN TV ponekad lako da donesu odluku, najbolje pokazuje primjer Zvezdane Stevanović (21) iz Stare Pazove koja je svojim glasovnim mogućnostima sve ostavila bez teksta. Ona se u duelu našla sa Jovanom Colić (26) iz Beograda i uspjela da osvoji svih šest glasova žirija. Jovana je odabrala numere “Daj ne pitaj” od Viktorije i “Gusta mi magla padnala”, dok je Zvezdana briljirala na sceni pjesmama“Pametna i luda” Marije Šerifović i “Tango” od grupe “Negativ”.


“Zvezdani smo svi aplaudirali tokom druge pjesme, ona vredi i treba da prođe”, rekla je odlučno Viki.

 

“Ja ne bih komentarisala Jovanu, jer to nije bilo dobro. Što se tiče Zvezdane prva pjesma je bila korektna. Druga numera je jako zahtjevna, iz prvog glasa se prelazi u visoke tonove,a ona je to izvela tačno i stabilno”, rekla je Marija.

 

Ana je bila oduševljena Zvezdaninin nastupom za koji je rekla da je jako upečatljiv i snažan, dok je Jovani poručila da ne odustaje. Karleuša se prvo osvrnula na njihov stajling,a onda je nastavila da komentariše pjevanje.

 

“Djevojke, scenski ste jako lijepo obučene, dopada mi se kako izgledate večeras. Jovana, uči pjevanje, početak je bio dobar, ali onda je krenulo rasulo. Zvezdana, ti imaš ima neosporan talenat, ali i neku magičnu prašinu. Nepogrešivo pratiš svoje pjevanje pokretom što rade osobe koju su rođene da budu zvijezde. Imaš nešto što te izdvaja”, poručila im je Jelena, a Šaban se našalio da je to boja kose baš kao što je do skoro imala diva.

 

I on se složio da Zvezdana ima sve predispozicije da bude zvijezda, da se njen trud i znanje vide, dok je Jovani zamjerio loš odabir pjesama.

 

“Ima lijepu boju, međutim djelovalo je nesigurno, rastureno”, nadovezao se Bosanac, a zatim nastavio da komentariše Zvezdanin nastup. “Odušeljen sam tvojom željom za potrebom da uspiješ, samo pazi se da ne izgoriš. Zadala si sebi težak zadatak”, poručio joj je Bosanac.

ekskluziva

Komentari

komentara