Magazin

Pala rasprava zbog nje – Pogledajte šta je ova Bosanka uradila u Zvezdama Granda

Napisao admin

Svojim glasom u prvoj pjesmi “Ne dam ovo malo duše” Sanela Huseinović (34) uspjela je da dobije šest glasova, te je u drugoj numeri “Rašiti ruke, majko stara” samo potvrdila svoj direktan prolaz u naredni krug takmičenja.


“Fina boja glasa, međutim imaš jedan problem, moraš da obuzdaš vibrato”, zamerio joj je Bosanac, dok je Nada tvrdila da to nije tačno i da te sitne falševe imaju i mnogi poznati pevači, a potom je došlo do kraće rasprave. Marija Šerifović pokušala je da prekine “svađu” pitavši šta je sa ovim starijim ljudima…”Jel ti dala Verica terapiju?”, našalila se Marija, a zatim nastavila da komentariše Sanelin nastup. “Ovo je bilo solidno, nisi nas bacila u nesvijest, ali može da se sluša. Treba da se ispravi mnogo stvari, ali će sa tvojim godinama to biti teško, ali ja ti želim puno sreće”, poručila je Marija. Šaban je rekao da odlično pjeva, a Ana joj je zamerila što je u toku izvođenja izgubila emocije, piše “Cik“.

 

“U ovom poslu je najbitnija emocija. Dala sam ti “da”, ali nisam osetila ama baš ništa. Fali ti ta čarobna prašina, čovek se sa tim rodi, ali ja je na tebi ne vidim”, bila je iskrena Karleuša.

cure.ba

Komentari

komentara