Magazin

LUDILO U ZVEZDAMA GRANDA – Karleuši se podigla suknja, pogledajte šta je Šaban uradio!

Napisao admin

Tokom trajanja nove sezone Zvezda Granda na OBN TV, od kada su uvedene velike promjene u žiriju, svi smo mogli vidjeti kako je Jelena Karleuša ljubimica Šabana Šaulića.


Kralj narodne muzike Šaban Šaulić je kroz cijelu sezonu isticao kako je Jelena majtor svog zanata, a često mu se zbog njenog izgleda i originalnih odijevnih komada dizao pritisak. 

 

Šaulić se često slagao sa Karleušom i kada su u pitanju njeni komentari, zbog čega su ga ostali članovi žirija zezali. Naravno, ni sam nije krio kako mu nije lako sjediti pored pop dive, a sinoć je otišao korak dalje. 

 

Izgleda kako se Šaban osilio, pa smo sinoć u Zvezdama Granda mogli vidjeti kako Jeleni popravlja stajling. Naime, dok je jedna kandidatkinja nastupala, popularna Jeca je ustala i igrala, a kako joj se podigla suknja, Šaban je riješio da to popravi. Ipak, ako je suditi prema reakciji koja se vidi na snimci, Jelena je bila iznenađena i zatečena ovim potezom, pa se brže bolje okrenula i ona stavila ruku tamo gdje treba. Pogledajte kako je to izgledalo. 

Pogledajte OVDJE.

ekskluziva

Komentari

komentara