Magazin

Popularni pjevač – Evo šta je uradio Džeko kad ga je nazvao bivši muž njegove sestre…

Napisao admin

Jedan od najboljih bh. pjevača mlađe generacije definitivno je Mirza Šoljanin. On je svojevremeno naprosto svojom pojavom zaludio javnost kada je izašao na Hayatovu scenu i odnio prvu nagradu showa “Zvijezda možeš biti ti”.


Djevojke su se otimale za njega, a najbrža bila je Merima Džeko, sestra bh. dijamanta Edina Džeke, koja je osvojila pjevačevo srce. Desilo se i, kako su ga zvali, “vjenčanje godine”…

 

Izgledalo je sve idilično. I Merimin brat Edin Džeko i Mirza postali su dobri prijatelji. Često su svoje prijateljstvo isticali i nerijetko su njihove zajedničke fotografije kružile društvenim mrežama.

 

Međutim, ljubav između Merime i Mirze je pukla, a samim tim navodno i prijateljstvo između Mirze i Edina. Barem, kako kaže izvor Expressa.

 

– Mirza ga je nedavno zvao više puta a Džeko, se oglušio na njegove pozive, i ne pada mu na pamet da ima bilo kakvog kontakta sa bivšim zetom. Slao mu je i poruke ali ih je, navodno, “Dijamant” ignorirao – navodi ovaj tabloid.

 

Ipak, Mirza ove navode kategorično demantuje: “Informacija vam je potpuno netačna. Nisam zvao Džeku, a i da jesam siguran sam da bi se javio. Džeko i ja nismo u svađi, čak štaviše, imamo puno zajedničkih prijatelja i često se sretnemo u društvu. Pozdravimo se sasvim normalo i niko tu ne okreće glavu”, kazao je Mirza, kojeg ljute oni koji pokušavaju napraviti dramu tamo gdje je nema, prenosi Express.

senzacija.ba

Komentari

komentara